Vlinder

Praktijk voor integratieve kindertherapie in Gemert

Wie ben ik?

Mijn naam is Bianca van Hamersveld.
Als leerkracht/interne begeleider ben ik sinds 1985 werkzaam in het onderwijs.
Daarnaast geef ik cursussen in sociale vaardigheden voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Vanwege mijn interesse in het welbevinden van kinderen heb ik mij daar verder in gespecialiseerd.
Na een 3-jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling en diversere gedragscursussen heb ik in 2011 de vierjarige post-HBO opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie afgerond.

Aanvullend heb ik de basisopleiding algemene psychotherapie wetenschappen en medische- en psychosociale basiskennis afgerond.
Ook ben ik ECP gecertificeerd.

Sinds september 2009 heb ik een praktijkruimte aan huis. Daar voer ik niet alleen gesprekken, maar maak ik ook gebruik  van allerlei spelmateriaal en creatieve werkvormen. Uw kind en u zijn van harte welkom!
  • Lotte is 6 jaar en (hoog)begaafd.

    content_image1 Haar ouders geven aan dat Lotte thuis moeilijke boeken leest. Ze knutselt de prachtigste werkjes. Op school laat Lotte niets van dit alles zien.

    Lees meer...  
  • Bas is 9 jaar.

    content_image_2De ouders van Bas zijn gescheiden. Bas woont bij moeder, met vader heeft hij nauwelijks contact. Tijdens één van de eerste sessies bij de kindertherapeut laat Bas een enorme boosheid richting vader zien.

    Lees meer...